Tko smo mi?

KUĆANSKI APARATI – UGOSTITELJSKI APARATI – RASHLADNA TEHNIKA – KLIMA UREĐAJI

ELFO obrt za servisiranje kućanskih aparata i rashladne tehnike je obrt s višegodišnjim iskustvom na području nabave, montaže te servisiranja kućanskih i klima uređaja, rashladne tehnike i LED rasvjete. Nastao je postepenim razvojem te usavršavanjem kadrova, sve sa ciljem da razina usluga, koja je temeljna djelatnost, bude na zadovoljstvo svih korisnika. 

Razvijajući djelatnost do optimalne razine postepeno smo preuzimali pojedine ovlaštene servise za sljedeće proizvođače: Končar, Samsung, Vivax, Panasonic, LG, Sharp, Indesit i Ariston. Preuzimajući obvezu ovlaštenog servisa postali smo i distributer za navedene priozvođače kako za rashladne tako i za kućanske uređaje s obvezom nabave i držanja rezervnih dijelova za svaki pojedini uređaj. 

Obzirom da na tržištu postoji cijeli niz različitih proizvođača, pa tako i njihovih priozvoda, javlja se potreba za vršenjem servisa i za te proizvode i proizvođače pa stoga vršimo nabavu te servisiranje i tih uređaja, a neki od njih su: Gorenje, Bosch, Siemens, Beko, Elecrtrolux, Zanussi, Candy, Quadro, itd.

Jedan od važnijih segmenta poslovanja je i nabava te redovito održavanje opreme za ugostiteljstvo i to uređaja kao što su: standardni kuhinjski uređaji, štednjaci plinski, električni, pečnice, grijani i hlađeni pultevi, perilice suđa i čaša, ledomati, rashladni šankovi, te svi ostali uređaji koji su neophodni za obavljanje ugostiteljske djelatnosti. 

Bavimo se i nabavom te redovitim servisiranjem ostalih uređaja u različitim ustanovama kao što su škole, vrtići, domovi za starije i nemoćne osobe, restorani, hoteli, pekare, itd … I to u segmentu održavanja kuhinja, praonica rublja te klimatizacijskih uređaja, a s velikim brojem njih imamo sklopljene višegodišnje ugovore. 

Vrlo važan segment u poslovanju ELFO servisa čini i nabava, montaža te servisiranje klimatizacijskih uređaja, kako za privatne korisnike tako i za različite ustanove, uredske prostore, apartmane, te sve ostale prostore u kojima se javlja potreba za rashlađivanjem ili dogrijavanjem prostora. 

Prilikom dogovaranja svakog pojedinog posla poštujemo želje klijenata te prema njihovim zahtjevima  i potrebama vršimo nabavu pojedinih uređaja, a nerijetko i savjetujemo klijente u odabiru uređaja kako bi odnos između uloženog i dobivenog, te zadovoljstvo klijenata dostiglo što veću razinu. Nakon izvršene montaže, sklapamo i godišnje ugovore za servisiranje i preglede uređaja određene prema zakonskim odredbama, ali i preporukama proizvođača pojedinih uređaja.

Postupnim širenjem djelatnosti ELFO servis je proširio poslovanje u tri sjeverne županije, a to su Varaždinska, Međimurska te Krapinsko- zagorska. Na tom području pokrivamo veliki broj privatnih korisnika naših usluga ali i institucija. 

Naše odlike, koje su donijele uspjeh u poslovanju, jesu fleksibilnost, dostupnost te visoka stručna razina u obavljanju djelatnosti, ali i stalno nadograđivanje znanja i vještina.